Flaskegrøn cardigan med lomme

Brand: Joan Fisker Design

Materiale: 75% uld, 20% polyamid, 5% elastan

Jeg har ikke denne cardigan hængende i butikken, men du vælger bare en størrelse der passer dig. Den kan dog ikke returneres,

, da den bliver syet, fordi du bestiller den.

Ved bestilling efter mål: kontakt mig på 23427874

1.395,00 DKK1.695,00 DKK Incl moms

Ryd

Beskrivelse

Flaskegrøn cardigan med lomme

En skøn flaskegrøn cardigan med lomme, som har en ganske særlig udsmykning. Ikke 2 er ens, det er lidt af et kunstværk. Længden og de lange slidser, giver dig en højere siluet. Tøj kan skabe underværker, hvis vi forstå hvad der sker.

Her kan du finde andre strik modeller KLIK

Mit navn er Joan Fisker, jeg er uddannet tøjdesigner og skrædder. Her på siden finder du mange af mine ideer indenfor tøj. Jeg elsker farver og en lille unik detalje. Her er DU omdrejningspunktet, jeg elsker at kunne gøre en forskel for DIG. For ja tøj er ikke bare tøj. Du har sikkert selv prøvet at prøve 10 par bukser, og tænke jeg finder aldrig et par der klæder mig…. Her i butikken er der ingen dårlige tøj dage, når vi først har fundet frem til det rette snit til dig. Det snit, der gør dig til den smukkeste udgave af dig, ja så kan du bare bestille løs, for så ligger mønstret klar til dig.

Jeg håber du har lyst til at kigge forbi, lade dig inspirerer, herefter vil det være super nemt bare at bestille dit tøj her på siden. Tøj der er personligt til lige præcis DIG, ja for du er unik og har fortjent at få noget tøj der passer lige præcis DIG.

PASSION FOR DET HELE MENNESKE

Udover at designe tøj og være kreativ, er jeg også kropsterapeut. Ja her er DU også mit omdrejningspunkt. Livet er ikke altid en dans på roser og når kroppen begynder at brokke sig, så er det tid til at tage den alvorlig. Kroppen og sindet hænger usløselig sammen. En følelse skaber tit en sammentrækning af dine muskler, som kan være ret uhensigtsmæssig. Jeg kan hjælpe dig med at få løsnet op i musklerne, og tale ind til hvad det evt. kunne dreje sig om.

Er du interesserert kan du se meget mere her

Yderligere information

SML I RÆKKEFØLGE

Syet efter dine mål, Syet efter dit mønster, XS på bestilling, S på bestilling, M på bestilling, L på bestilling, XL på bestilling, XXL på bestilling