Elegant nude silkebluse med læg

Brand: Joan Fisker Design.dk

Materiale: Silke / ea.

Jeg har str M hængende i butikken, vælger du en af de andre størrelser, kan den desværre ikke returneres, da den bliver syet op til lige netop dig.

Ved bestilling efter mål: kontakt mig på 23427874

 

1.195,00 DKK1.495,00 DKK Incl moms

Ryd

Beskrivelse

Elegant nude silkebluse med læg

En meget elegant nude silkebluse med læg i den bådformede halsudskæring. Dette giver blusen et unikt udtryk. Den har en buet afslutning, fordi du derved optisk kommer til at synes længere.

Silke er et skønt materiale at tage på, og denne silke er endda med stretch, hvilket der giver dig størrere bevægelighed.

Se flere silkebluser her

PASSION by Joan Fisker.dk

Er mulighedernes verden. Her er der meget kort fra idè til den færdige model. Jeg, Joan Fisker, designer og syr nemlig selv det hele, i det kreative værksted der ligger i butikken i Horsens. Bæredygtighed er også i mine tanker, og det har mange ansigter. Jeg har fokus på natur materialer og en lokal produktion. Derudover er jeg af den helt klare overbevisning, at når du får syet en model, der passer lige præcis til dig. Vil leve alderen blive klart længere, end en normal stangvarer. Hvis vi bliver bedre til ikke bare at købe ind efter de gule sedler, men istedet køber ting der virkelig siger os noget. Så mener jeg vi er kommet et lang stykke mod et baredygtigt samfund.

Udover mit skønne job som tøjdesigner, er jeg også uddannet kropsterapeut. Her er der focus på sammenhængen mellem krop og sind. Du kan læse meget mere om det her

Har du nogen sprøgsmål, er du meget velkommen til at kontakte mig på 23427874

Jeg vil glæde mit til at møde dig 🙂

 

 

Yderligere information

SML I RÆKKEFØLGE

M, XS specialsyet, S specialsyet, L specialsyet, XL specialsyet, XXL specialsyet, Syet efter dine mål, Syet efter dit mønster