Camouflage kjole med lilla stribe

Brand: Joan Fisker Design.dk

Materiale: bomuld / ea.

Jeg har str M hængende i butikken, vælger du en af de andre størrelser, kan den desværre ikke returneres, da den bliver syet op til lige netop dig.

Ved bestilling efter mål: kontakt mig på 23427874

 

1.695,00 kr.1.995,00 kr. Incl moms

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , , Tags: , , , , ,

Beskrivelse

Camouflage kjole med lilla stribe

Fræk camouflage kjole med en lilla stribe i ryggen, der giver kjolen en ekstra effekt. Det lille ærme, flytte fokus op til skuldrene og gør dem visuelt bredere. Det er en kjole du kan bruge hele året, er skal bare en jakke til fra efteråret. Vælger du at tage et bælte på, får det et andet udtryk. En bælte fremhæver taljen og er det bredt som dette, kan det også være med til at skjule en evt. top mave.

Der er ikke noget som en kjole der bare passer. Nogle gange skal der ganske små justeringer til for at gøre en kæmpe forskel for dig. Når du først har fået tilrettet den første kjole, kan du bare bestille løs, for så har jeg dit mønster liggende. Med andre ord så vil det være fantastisk, hvis du kan komme forbi butikken i Horsens den første gang. Herefter kan du sagtens bestille online.

Se flere kjoler her

PASSION by Joan Fisker.dk

Er en kreativ oase. Jeg, Joan Fisker, er uddannet tøjdesigner og skrædder og har nu snart levet af det i 30 år. Der er sket en kæmpe udvikling og jeg har lært ufattelig meget om, hvor små ændringer, der skal til for at du får meget mere velvære.

I butikken finder du hele Joan Fisker Design kollektionen, og også designes og syes i butikken i Horsens. Jeg interesserer mig meget for bæredygtighed, og ønsker derfor ikke at rykke produktionen langt væk. Derudover ved jeg hvad du får, når det hele laves i huset.

Udover at arbejde med tøj, er jeg også gået et skridt videre og er blevet uddannet TOTUM kropsterapeut. En behandlingsform hvor det er fokus på sammenhængen mellem krop og psyke. Er du interesseret i at læse mere herom, så klik her

Du er altid meget velkommen til at kontakte mig på 23427874

 

Yderligere information

SML I RÆKKEFØLGE

L specialsyet, XL specialsyet, XXL specialsyet, Syet efter dine mål, Syet efter dit mønster, M, XS specialsyet, S specialsyet