Camel Capribukser med vidde

Denne varer er en bestillings varer, så ring til mig og lad os aftale nærmere på 23427874

Materiale: Viskose/pol/ea

Brand: Joan Fisker Design.dk

1.295,00DKK Incl moms

Ryd

Beskrivelse

Camel Capribukser med vidde

Et par Camel Capribukser med vidde lidt ud over det sædvanlige. Materialet er en kraftig kvalitet, som kan bruges hele året. Som du kan se på billederne, kan disse bukser bruges til mange forskellige overdele. Du kan meget nemt dresse dem på og ned, alt efter dit humør.

Her i bixen er det dig, der er i centrum. Det betyder, at jeg syr dine bukser, så de passer lige præcis dig. Dette par tilhører en dejlig kunde, der elsker capribukser med vidde. Hun ville gerne have dem med meget høj talje, og det fik hun så selvfølgelig. For bare +200kr kan du få dine bukser til at passe lige præcis dig. Men det kræver, at du kigge forbi butikken i Horsens en enkelt gang, og så kan du bare bestille løs over nettet efterfølgende. Jeg opbevarer dine mønstre, så du har mulighed for, at få flere par i f.eks. forsekllige materialer og print.

PASSION by Joan Fisker.dk er en butik fyldt med alle mulige lækre og sjove designs, jeg lover dig at der er noget at blive inspireret af. Jeg (Joan Fisker) er designer bag det hele, derudover syr jeg også det hele. Så jeg er med i hele processen, og kan garanterer for at hvert enkelt design er perfekt.

Jeg elsker at arbejde med naturmaterialer, så du finder meget silke, viskose, bomuld, uld, skind og pels i butikken. Jeg håber du får lyst til at komme omkring, for jeg vil elske at møde dig.

Du kan finde mange andre bukse modeller hvis du klikker her

PASSION for det hele menneske

Udover at være designer og skrædder, er jeg også uddannet kropsterapeut. Herigennem kan jeg hjælpe med balance helt ind til det inderste. Er du nysgerrig ind i dette er du meget velkommen på siden her

 

Yderligere information

Størrelse