Camel Capribukser med vidde

Brand: Joan Fisker Design.dk

Materiale: Viskose/pol/ea

Jeg har ikke disse bukser hængende i butikken, men du vælger bare en størrelse der passer dig. De kan dog ikke returneres, da de bliver syet, fordi du bestiller dem.

Ved bestilling efter mål: kontakt mig på 23427874

1.395,00 kr.1.695,00 kr. Incl moms

Beskrivelse

Camel Capribukser med vidde

Et par Camel Capribukser med vidde lidt ud over det sædvanlige. Materialet er en kraftig kvalitet, som kan bruges hele året. Som du kan se på billederne, kan disse bukser bruges til mange forskellige overdele. Du kan meget nemt dresse dem på og ned, alt efter dit humør.

Her i bixen er det dig, der er i centrum. Det betyder, at jeg syr dine bukser, så de passer lige præcis dig. Dette par tilhører en dejlig kunde, der elsker capribukser med vidde. Hun ville gerne have dem med meget høj talje, og det fik hun så selvfølgelig. For bare +300kr kan du få dine bukser til at passe lige præcis dig. Men det kræver, at du kigge forbi butikken i Horsens en enkelt gang, og så kan du bare bestille løs over nettet efterfølgende. Jeg opbevarer dine mønstre, så du har mulighed for, at få flere par i f.eks. forsekllige materialer og print.

PASSION by Joan Fisker.dk er en butik fyldt med alle mulige lækre og sjove designs, jeg lover dig at der er noget at blive inspireret af. Jeg (Joan Fisker) er designer bag det hele, derudover syr jeg også det hele. Så jeg er med i hele processen, og kan garanterer for at hvert enkelt design er perfekt.

Jeg elsker at arbejde med naturmaterialer, så du finder meget silke, viskose, bomuld, uld, skind og pels i butikken. Jeg håber du får lyst til at komme omkring, for jeg vil elske at møde dig.

Du kan finde mange andre bukse modeller hvis du klikker her

PASSION for det hele menneske

Udover at være designer og skrædder, er jeg også uddannet kropsterapeut. Herigennem kan jeg hjælpe med balance helt ind til det inderste. Er du nysgerrig ind i dette er du meget velkommen på siden her

 

Yderligere information

36 38 i rækkefølge

34 på bestilling, 36 på bestilling, 38 på bestilling, 40 på bestilling, 42 på bestilling, 44 på bestilling, 46 på bestilling, Syet efter dine mål, Syet efter dit mønster