Bukser med striber og blomster

Materiale: Bomuld/ea

Dette er det sidste par af sin slags, så jeg håber du passer str. 40

Bukserne sendes til nærmeste GLS pakkeshop, medmindre du skriver noget andet i kommentarfeltet.

995,00 DKK Incl moms

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , , Tags: , , , , , , , ,

Beskrivelse

Lækre bukser med både striber og blomster plus perfekt pasform.

Det er så vigtigt at dine bukser sidder perfekt på dig. Og kan dine bukser så også være lidt smarte med striber og blomster, så er valget for dig måske nemt. Fortvivl ikke hvis du ikke kan lide denne metervarer, for der findes mange flere muligheder her

Jeg vil så gerne gøre en forskel for dig. Derfor Den høje talje som hjælper med at holde din mave på plads. Afslutningen i bukserne er et stykke bredt elastik, så de er super behagelige at have på.

Som en ekstra detalje er der slisser i buksebenene, så de kan glide lidt ned over et par heels. Striben i siderne er selvfølgelig valgfri og kan også ændre til en anden farve, hvis du ønsker det.

Livet er for kort til halvgode løsninger, derfor får du kun det bedste ved PASSION by Joan Fisker.

Jeg (Joan Fisker) har nu i snart 30 år fået lov til at leve af min passion. At kunne gøre en forskel for dig. Du skal være den smukkeste udgave af dig selv, og tøj kan virkelig gøre en forskel. Det er tit små ændringer der gør den store forskel. En ændring på længden af din næste kjole, halsudskæringen på din bluse. Eller at dine bukser slutter rigtigt til i din talje.

Måske er du så heldig at du ved præcis, hvad der klæder dig, og så kan du jo bare tage ned af bøjlerne. Eller få dine ønsker syet til lige præcis dig. Og har du behov for lidt hjælp, giver jeg gerne ud af mine erfaringer.

Jeg håber du har lyst til at kigge forbi.

Livet er mere en tøj, selvom det fylder meget i mit univers. Så har jeg også prioriteret at tage en uddannelse som kropsterapeut. Her er der forkus på sammenhængen mellem krop og psyke. Går du med en lidelse, som har være svær at slippe af med, ved fysiske øvelser. Så kan det være at jeg som kropsterapeut kan gøre en forskel for dig. Se meget mere her

 

Yderligere information

Størrelse

,