Skønne bukser i forårsfarver

Brand: Joan Fisker Design.dk

Materiale: Bomuld/elastan

Jeg har str 40 hængende i butikken, vælger du en af de andre størrelser, kan bukserne desværre ikke returneres, da de bliver syet, fordi du bestiller dem.

Ved bestilling efter mål: kontakt mig på 23427874

995,00 DKK1.295,00 DKK Incl moms

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , Tags: , , , , , , , , ,

Beskrivelse

Skønne bukser i friske forårsfarver

Elsker du farver og perfekt pasform, så er disse skønne bukser i forårsfarver lige noget for dig. De er høje i taljen og har elastik på bagsiden, som gør dem virkelig behagelige at have på, uden at det sidder og poser. Den høje talje giver dig længere ben optisk.

Se flere bukser her

Tøj kan gøre en kæmpe forskel

Ja tøj er nemlig ikke bare tøj. Det kan gøre en virkelig stor forskel for dig, både hvad angår udseenede og velvære. Jeg (Joan Fisker) elsker at kunne gøre en forskel, og det er netop muligt da jeg er både tøjdesigner og skrædder. Med mine mange års erfaringer i at klæde kvinder på, har jeg lært mange små tricks til at gøre en kæmpe forskel. Du skal da selvfølgelig fremstå, som det smukke menneske du er. Ja vi har alle noget, vi ikke bryder os om ved og selv, men det kan nedtones og det smukke kan fremhæves.

Jeg vil elske at møde dig og hjælpe dig til det perfekte.

Bæredygtighed er en stor ting, som jeg også går op i. Derfor designer, konstruerer og syr jeg hele kollektionen i butikken i Horsens. Jeg bruger hovedsagelig naturprodukter, fordi det er så smukke og huden trives bedre i dette end polyester. At få syet et stykke tøj det passer lige præcis dig, gør at du vil bruge det meget mere og i længere tid, end et almindelig stykke stangtøj.

Kropsterapi

Udover at være skrædder og tøjdesigner, er jeg også uddannnet kropsterapeut ved Totum. Det er en behandlingsform, der er meget effektiv. Her bliver du taget imod, som det hele menneske du er. Vi kan ikke tænke os til det hele, det er vigtigt at komme ned i kroppen og mærke efter hvad den føler. Hvis du er nysgerrig på dette, er du meget velkommen til at klikke her og læse mere

Yderligere information

36 38 i rækkefølge

34 på bestilling, 36 på bestilling, 38 på bestilling, 40, 42 på bestilling, 44 på bestilling, 46 på bestilling, Syet efter dine mål, Syet efter dit mønster