Bukser i lyserød grå og blå

Brand: Joan Fisker Design.dk

Materiale: Bomuld / ea

Jeg har str 44 hængende i butikken, vælger du en af de andre størrelser, kan de desværre ikke returneres, da de bliver syet, fordi du bestiller dem.

Ved bestilling efter mål: kontakt mig på 23427874

995,00 kr.1.295,00 kr. Incl moms

Beskrivelse

Bukser i lyserød grå og blå

Et par bukser i lyserød med et grå og blå grafisk mønster. De kunne godt sidde strammere, det er dit valg. Et par bukser med høj talje, på bagsiden sidder et bredt elastik, som holder maven på plads på en behagelig måde. En høj talje giver også visuelt længere ben.

Er du træt af at lede efter bukser uden at finde dem der bare sidder perfekt. Så er du landet på en rette side. Her kan du få syet et par bukser, der passer lige præcis dig for bare 1195kr for det første par og herefter 995kr.

Se flere bukser her

PASSION by Joan Fisker.dk

er en kombineret butik og skrædderi. Jeg (Joan Fisker) designer og syr selv hele Joan Fisker Design kollektionen i lokalet her i Horsens. Det betyder at du træder direkte ind i det kreative univers, og har mulighed for at være med i processen. Der er ikke langt fra bestilling til det færdig resultat.

Udover at arbejde med tøj er jeg også uddannet kropsterapeut. Det kan du læse meget mere om her

Jeg vil glæde mig til at møde dig, du er altid velkommen til at kontakte mig på 23427874

 

 

Yderligere information

36 38 i rækkefølge

34 på bestilling, 36 på bestilling, 38 på bestilling, 40 på bestilling, 42 på bestilling, 44, 46 på bestilling, Syet efter dine mål, Syet efter dit mønster