Bukser i dyreprint med bånd

Dette er det sidste på af sin slags, så håber du passer str 38 eller mindre 🙂

Materiale: bomuld / ela.

Bukserne leveres til nærmeste GLS pakkeshop, medmindre du skriver noget andet i kommentarfeltet

995,00 DKK Incl moms

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , , Tags: , , , , ,

Beskrivelse

Smarte bukser i dyreprint med bånd i siderne

Ønsker du et par bukser i dyreprint der skiller sig ud, så er her et par med bånd i siderne. Dette er det sidste par af sin slags, så jeg håbder du passer str. 38 🙂

Bukserne er med forholdsvis høj talje, så maven holdes på plads på en behavelig måde. Linningen er nemlig et stykke elastik der sidder på bagsiden. Det holder bukserne på plads uden at stramme. Nederst i benene er der slisser, det giver bukserne mulighed for at falde ud over et par heels.

Livet er for kort til halvgode løsninger

Specielt når det perfekte er indenfor rækkevidde. I PASSION by Joan Fisker.dk finder du min (Joan Fisker) kollektion, hvori du kan vælge, som det passer dig. Hvis du gerne vil have en anden halsudskæring eller længde på kjolen. Så sørger jeg for, at det bliver ændret, eller en ny syes op.

Jeg elsker at kunne gøre en forskel, så at se den forvanling tøj kan gøre er ret enestående. Alt for mange ekspedienter gør alt for at sælge deres produkter, uden at se om det er det rigtige til den enkelte. Det sker ikke her hos PASSION. Her får du en helt ærlig holdning. Og heldigvis er der mulighed for at sy det op der istedet vil være perfekt til dig. Jeg har knap 30 års erfaring i at klæde kvinder rigtigt på. Og det er for mig at fremhæve det smukke ved dig, og nedtone det du ikke bryder dig om. Vi er alle smukke på hver vores måde.

Har du et stykke yndlingstøj, du godt kunne tænke dig noget der minder om, så er du også velkommen med det.

Se flere bukser her

Udover mit skrædderi så kan jeg også hjælpe dig, hvis du lider af en fysisk problematik. Som RAB-godkendt kropsterapeut, hjælper jeg dig med at koble krop og psyke, du kan læse meget mere om det her

 

Yderligere information

Størrelse