Brun uld cardigan med skind

Brand: Joan Fisker Design.dk

Materiale: 100% ULD og SKIND

Jeg har str M hængende i butikken, vælger du en af de andre størrelser, kan den desværre ikke returneres, da den bliver syet, fordi du bestiller den.

Ved bestilling efter mål: kontakt mig på 23427874

Denne cardigan sendes til nærmeste pakkeshop, medmindre du skriver noget andet i kommentarfeltet.

1.395,00 DKK1.695,00 DKK Incl moms

Ryd

Beskrivelse

Lækker brun uld cardigan med skind

En skøn brun uld cardigan med skind på skuldrene er kreeret. En cardigen der luner godt fordi det er 100 % uld, en super lækker kvalitet. Skindet på skuldrene giver den et smart udtryk. Båndet i kanten med trykknapper, giver den længde. Dette betyder at du bliver lidt højere optisk. Jeg er meget interesseret i at gøre dig til den smukkeste udgave af dig selv. Så alle små kneb for at få en højere siluet bruges. Er du så heldig, at du tænker, nej tak jeg er da virkelig høj nok i forvejen. Så er det ikke noget problem, jeg kan sagtens kreerer noget det giver den modsatte virkning, bare sig til.

Hvilken farve skal din cardigan have

Du har her i butikken mulighed for at vælge, hvordan din nye cardigan skal se ud. Så ønsker du en bestemt farve, så må du endelig sige til. Du kan selv vælge farve på uld, bånd og skind, med andre ord du kan selv designe din nye cardigan.

Ønsker du at se på andre cardigans, så kan du klikke her

PASSION by Joan Fisker

Er en ganske særlig butik liggende i latinerkvarteret i Horsens, nærmere bestemt i Grønnegade 25. Du træder direkte ind i det kreative univers. Jeg (Joan Fisker) designer og syr selv næsten alt hvad du finder her. Du vil møde hele kollektionen, alle de mange smukke metervarer, tilskærerbord og symaskiner.

Jeg glæder mig meget til at møde dig

VELKOMMEN

PASSION for det hele menneske

Udover at designe cardigans og meget andet, er jeg også uddannnet kropsterapeut. En meget spændende behandlingsform, hvor du bliver mødt som det hele menneske du er. Det er sjældent at en problemstilling kun ligger på det lokale sted, hvor det mærkes. Ønsker du at læse meget mere om dette kan du klikke ind her

 

 

Yderligere information

SML I RÆKKEFØLGE

M, Syet efter dine mål, Syet efter dit mønster, S på bestilling, L på bestilling, XL på bestilling