Brun ternet uld nederdel med skind

Brand: Joan Fisker Design.dk

Materiale: 80% uld 20% pol og skind, foer: acetat

Jeg har str 38 hængende i butikken, vælger du en af de andre størrelser, kan den desværre ikke returneres, da den bliver syet, fordi du bestiller den.

Ved bestilling efter mål: kontakt mig på 23427874

Nederdelen sendes til nærmeste pakkeshop, medmindre du skriver noget andet i kommentarfeltet

1.900,00 kr.2.200,00 kr. Incl moms

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , Tags: , , , , , , , ,

Beskrivelse

Elegant brun ternet uld nederdel med skind

En skøn og klasisk brun ternet uld nederdel med skind ved lommerne. Linningen er bred og formskåret, på denne måde sidder nederdelen perfekt, uden at stramme. Denne model har en slids bagpå, den giver dig bevægelsesmulighed, samtidig med at nederdelen har sin slanke siluet. En nederdel du vil kunne tage frem år efter år, har blive ved med at se den kvalitet.

Hvor bliver din uld nederdel til

I PASSION by Joan Fisker  designes og syes din nederdel, det er også kaldet mulighedernes verden, fordi har bliver alt mulig indenfor beklædning til. Jeg (Joan Fisker) er designerne bag stort set alt på denne side. Bælter, tørklæder, smykker, bluser, bukser, kjoler, brudekjoler, dåbskjoler, konfirmationskjoler, skind og pels. Ja jeg kunne blive ved, jeg elsker min frihed til at være kreativ alene eller sammen med jer kunder. Så sig endelig frem, hvis du har et ønsker om noget specielt.

Når du træder indenfor, træder du direkte ind i mit kreative univers. Hele kollektionen hænger klar til dig, men det er også den bliver til. Jeg designer og syr alt her, så du kan være med. Her er 1000 vis af metervarer, derudover er du også meget velkommen til at medbringe dit eget stof.

Jeg elsker at femhæve den feminine krop, på en lækker måde. Fremhæve uden at udstille. Tøj er ikke bare tøj, det betyder virkelig meget at finde frem til det smukke ved lige præcis dig, og så sætte fokus der. Når du ankommer til butikken, kan du gå på din eget inspirations tur. Måske finder du det helt rigtige, hvis ikke finder vi sammen ud af, hvilke ændringer der skal til, for at det bliver det helt rigtige. Det kan være en anden halsudskæring, længde eller materiale.

Kig indenfor jeg vil glæde mig til at møde dig

Ønsker du af se på flere nederdele så klik her

PASSION for det hele menneske

Er en anden af mine mange passioner, nemlig kropsterapi. En fantastisk effektiv behandlingsform. Ønsker du at læse mere om dette, så klik ind her

Yderligere information

Størrelse

, , , , ,