Bouclè nederdel med skind detalje

Brand: Joan Fisker Design

Materiale: viskose/pol, skind

1.495,00 DKK1.695,00 DKK Incl moms

Ryd

Beskrivelse

Denne bouclè nederdel er i friske farver og med skind detalje ved lommerne.

Ønsker du dig en elegant nederdel i et frisk look, så er denne nederdel et godt bud. Der er slisser i siderne, nederdelen er lidt høj i talje og med lommer. Den er tilmed foret. Husk du bestemmer selv pasformen, så hvis du ikke ønsker den lavere eller kortere så finder vi i fællesskab ud af det.

Er du træt af tøj der ikke sidder perfekt, så har du her muligheden for at få det perfekte.

PASSION by Joan Fisker.dk

Er en virksomhed med butik i Horsens. Jeg, Joan Fisker, er tøjdesigner og skrædder og jeg elsker at frem elske det smukkeste i hver enkelt kvinde. Du fortjener det bedste.

Mit brand er: Joan Fisker Design

Jeg bruger stort set kun natur produkter, fordi det er det mest behagelige at have på. Silke, bomuld, viskose, uld, skind og pels er mine favoritter. Jeg elsker, at fordybe mig i den kreative proces. Lade tankerne løbe sit eget løb, bare flyde intuitivt med og se hvor processen ender. Dette giver typisk et bedste resultat.

Farver giver liv og glæde. Det er altid godt at have en basis garderobe, som man så kan pifte op med farver, hvis du ikke ønsker at gå all in på farver.

Her ved mig er du i centrum, jeg ønsker at finde frem til lige præcis det stykke tøj, der giver dig det perfekte look. Med mine 28 års erfaring i, at klæde kvinder på, er jeg sikker på, at jeg også kan gøre en positiv forskel for dig. Hænger den perfekte model ikke lige i butikken, syr jeg den bare til dig 🙂

Kontakt mig på 23427874

 

 

Yderligere information

Størrelse

,