Bouclé nederdel i lilla/karry bouclé

Materiale: Pol./vis.

Denne model er syet op i str. 40, men du vælger selv, hvilken størrelse du ønsker, bare giv lyd på 23427874

Nederdelen sendes til nærmeste GLS pakkeshop, medmindre du skriver noget andet i kommentarfeltet.

1.199,00 kr.1.399,00 kr. Incl moms

Beskrivelse

Med denne bouclé nederdel får du uanede muligheder.

Denne bouclé nederdel er med foer, men du vælger selv, hvad du ønsker. I PASSION by Joan Fisker.dk kan du få det, præcis som du ønsker.

Afhængig af hvad du sætter til den, fremkommer der et nyt udtryk. Marine strik, råhvid silke bluse eller en karry strik som på billedet….du vælger.

Klik her og se de mange andre muligheder

Livet er for kort til halv gode løsninger

Når nu du har muligheden for at få din nederdel i den rigtige længde. Og for engangs skyld behøver du ikke gå på kompromis. Den kan komme til at passe dig, både om hoften og i taljen.

Jeg, Joan Fisker, er uddannet tøjdesigner og skrædder. Mit fokus er dig. Min passion er at gøre dig til den smukkeste udgave af dig selv. Det er jo sådan vi alle ønsker verden skal se os. Vi skaber selv vores virkelighed, men tøj kan være en stor hjælp.

Med næsten 30 års erfaring i at klæde kvinder rigtigt på, har du her muligheden for at trække på min erfaring helt gratis. Kig forbi butikken, og lad os se på mulighederne, her har alle den helt rigtig størrelse, det er kun et spørgsmål om at få tøjet til at sidde perfekt.

PASSION by Joan Fisker.dk indeholder:

Tøj brand: Joan Fisker Design.dk

Acc. brand: PASSION by Joan Fisker.dk

Pude brand: PASSION by Joan Fisker.dk

Herudover er jeg også uddannet kropsterapeut, fordi jeg interesserer mig meget for dig, som det hele menneske du er. Det indre og det ydre skal gerne være i harmoni, for at skabe det perfekte resultat. Går du rundt med en smerte du har svært ved at komme af med. Du har måske prøvet div. behandlinger uden et har fået den ønskede virkning. Hver gang vi udfordres, sætter det sig også i kroppen, så det er vigtige at finde frem til årsagen til dig fysiske gene er. Og det er her jeg som kropsterapeut kan hjælpe dig. Klik her hvis du ønsker at læse mere.

 

Yderligere information

Størrelse

,