Bordeaux stretch skindbukser med slids

Stretch skindbukser, kræver at du lige kigger forbi Horsens, så du får den perfekte pasform.

Materiale: Stretch skid

5.500,00 DKK Incl moms

Ryd

Beskrivelse

Bordeaux stretch skindbukser med slids i benene

Et par bordeaux stretch skindbukser med slids, er som at have et par jogging bukser på, bare meget smartere. Det er et par bukser, du kommer til at bo i. Ja prisen er høj, men set udfra holdbarhed og hvor meget du kommer til at bruge dem, så kan du se det som en langvarig inverstering.

Livet er for kort til halvgode løsninger, specielt når du kan få syet personligt tøj til disse priser.

PASSION by Joan Fisker.dk

Er en helt unik forretning. Butik med tøj fra Joan Fisker Design.dk, acc. og puder fra PASSION by Joan Fisker.dk. Alt syes op i det værksted, der ligger sammen med butikken i Grønnegade i Horsens. Jeg (Joan Fisker) elsker den lille detalje, der gør en forskel for dig.

Tøj er ikke bare tøj, det gør en kæmpe forskel, hva du tager på, når du møder nye mennesker. Det kan være kunder eller nye relationer. Vi bedømmer nye mennesker, udfra udseende. Det er de første sekunder, der har betydning for, hvor nemt det er at komme gennem med dit budskab efterfølgende. Det er super vigtigt at dit udseende signalerer, hvad du ønsker at sælge.

Du skal være den smukkeste udgave af dig selv. Det er målet når du kigger forbi. Det kan være ganske små detaljer der gør en kæmpe forskel. Jeg har knap 30 års erfaringer i at klæde kvinder “rigtigt” på. Og jeg vil elske at hjælpe dig.

Se de mange andre mulig bukser med perfekt pasform her

Udover at være tøjdesigner og skrædder, er jeg også RAB-godkendt Totum Kropsterapeut. Her kobles krop og sind. Alt hvad vi oplever sætter sig i kroppen. Det betyder at de spændinger vi har i kroppen, typisk har en årsag. Det er det kropsterapi bl. a. kan hjælpe dig med. Klik her for at læse mere.

 

 

Yderligere information

Størrelse