Boheme skjorte tunika med blomster

Materiale: Viskose

Brand: Joan Fisker Design

Skjorte tunikanen sendes med GLS til nærmeste pakkeshop, medmindre du skriver noget andet i kommentarfeltet.

1.695,00DKK1.995,00DKK Incl moms

Ryd

Beskrivelse

Boheme skjorte tunika med blomster

Her har du den skønneste boheme skjorte tunika med blomster i en fantastisk farveskala. Nogle gange blæses jeg, som designer, bagover, når jeg ser en metervarer. Ideerne til designs står i kø og det er svært at begrænse sig. I denne omgang blev det til denne og en kort model, som du kan se her

Materialet er viskose, modellen er faktisk den samme som denne model , men lægget er lagt ind i mønstret, så du får vidden nederst uden et læg. På denne måde kan du have din mave i fred. Jeg er selv udfordret på at min mave vokser meget i løbet af dagen, så derfor forsøger jeg at lave designs, der både fremhæver det kvindelige, og kan give plads hvor det ønskes. Måske har du en anden udfordring, så lad mig hjælpe dig med den.

Jeg ( Joan Fisker ) er designer og skrædder, og dette har jeg arbejdet med i snart 30 år. Det er fantastisk at få lov til at være kreativ, samtidig med at jeg kan gøre dig til den skønneste udgave af dig selv. For er det ikke det vi alle higer efter….

PASSION by Joan Fisker.dk

Er en special butik, når du kigger forbi lander du i et kreativt univers. Hele kollektionen sammen med metervarer og systuen. Du har mulighed for at lave mindre ændringer ved modellerne uden beregning. Skal jeg lave et mønster præcis til dig, udfra nogle modeller jeg har i forvejen koster det lidt ekstra. Jeg håber du er blevet inspireret at at kigge på siden. Jeg vil elske at tage imod dig i Horsens, hvis du ikke bare vil klikke en varer i kurven.

Se flere bluser her

PASSION for det hele menneske.dk

Er en anden del af min virksomhed. Her bruger jeg mine evner som kropsterapeut. Det kan du læse meget mere om her

 

 

Yderligere information

Størrelse

,