Tilbud

Bluse i sort / grå dyreprint

Brand: Joan Fisker Design

Materiale: viskose

Personale tøj (lidt brugt)

499,00 kr. Incl moms

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , , , Tags: ,

Beskrivelse

Brand: Joan Fisker Design

Denne model har været brugt af min i en kort periode, derfor er den stærkt nedsat. Str S omkring bryst og ellers str M

Denne bluse i dyreprint er med flere lækre detaljer. Kraven er høj, men kan også foldes ned hvis du har den kort hals. halsudskæringe åbne flot op. Læget under brystet giver rum til maven og flæsen i ærmet giver er feminint udtryk. Alt i alt en bluse med mange flotte detaljer til en meget billig pris. Du kan altid få syet en i samme modet bare i noget andet materiale.

PASSION by Joan Fisker.dk

Er en virksomhed med butik i Horsens. Jeg, Joan Fisker, er tøjdesigner og skrædder og jeg elsker at fremelske det smukkeste i hver enkelt kvinde. Du fortjener det bedste.

Jeg bruger stort set kun natur produkter, fordi det er det mest behagelige at have på. Silke, bomuld, viskose, uld, skind og pels er mine favoritter. Jeg elsker, at fordybe mig i den kreative proces. Lade tankerne løbe sit eget løb, bare flyde intuitivt med og se hvor processen ender. Dette giver typisk et bedste resultat.

Farver giver liv og glæde. Det er altid godt at have en basis garderobe, som man så kan pifte op med farver, hvis du ikke ønsker at gå all in på farver.

Her ved mig er du i centrum, jeg ønsker at finde frem til lige præcis det stykke tøj, der giver dig det perfekte look. Med mine 28 års erfaring i, at klæde kvinder på, er jeg sikker på, at jeg også kan gøre en positiv forskel for dig. Hænger den perfekte model ikke lige i butikken, syr jeg den bare til dig 🙂

Kontakt mig på 23427874

Yderligere information

Størrelse