Blomstret hør pude

40cm x 40cm

Materiale: hør og bomulds velour

Incl blød fjerpude

Materiale hør og velour

Brand: PASSION by Joan Fisker.dk

RABAT: Ved køb af 3 puder eller flere hæver vi 50kr mindre på dit kort pr. pude

 

349,00 kr. Incl moms

Beskrivelse

Har denne pude ikke lige det udtryk du kunne ønske dig, så kan jeg også hjælpe dig. Bare giv lyd på 23 42 78 74

Denne pude er lavet i blomstret hør på den ene side og lyserød velour på den anden side. 40cm x 40cm. Puden er incl. i prisen.

PASSION by Joan Fisker.dk

Er en virksomhed med butik i Horsens. Jeg, Joan Fisker, er tøjdesigner og skrædder og jeg elsker at fremelske det smukkeste i hver enkelt kvinde. Du fortjener det bedste.

Mit tøj brand er: Joan Fisker Design.dk

Mit acc. Brand er: PASSION by Joan Fisker.dk

Mit pude brand: PASSION by Joan Fisker.dk

Jeg bruger stort set kun natur produkter, fordi det er det mest behagelige at have på. Silke, bomuld, viskose, uld, skind og pels er mine favoritter. Jeg elsker, at fordybe mig i den kreative proces. Lade tankerne løbe sit eget løb, bare flyde intuitivt med og se hvor processen ender. Dette giver typisk et bedste resultat.

Farver giver liv og glæde. Det er altid godt at have en basis garderobe, som man så kan pifte op med farver, hvis du ikke ønsker at gå all in på farver.

Her ved mig er du i centrum, jeg ønsker at finde frem til lige præcis det stykke tøj, der giver dig det perfekte look. Med mine 28 års erfaring i, at klæde kvinder på, er jeg sikker på, at jeg også kan gøre en positiv forskel for dig. Hænger den perfekte model ikke lige i butikken, syr jeg den bare til dig 🙂

Kontakt mig på 23427874