Blå uld strikbluse med asymetrisk hals

Brand: Joan Fisker Design.dk

Materiale: 75% uld 20% pol 5%ela.

Jeg har str M hængende i butikken, vælger du en af de andre størrelser, kan den desværre ikke returneres, da den bliver syet, fordi du bestiller den.

Ved bestilling efter mål: kontakt mig på 23427874

Blusen sendes til nærmeste pakkeshop, medmindre du skriver noget andet i kommentarfeltet

 

1.195,00 kr.1.495,00 kr. Incl moms

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , , Tags: , , , ,

Beskrivelse

Blå uld strikbluse med asymetrisk hals

Denne blå uld strikbluse med asymetrisk hals, er i 75% lækker blød uld.

En kvalitets strik, som holder sit udtryk. Søger du en strik bluse med kant, så er dette et rigtig godt bud. Denne bluse har en orange/blådt bånd på skuldrene. Strikken er i en rillet version, og jeg har vælgt at tage strikke på skrå, så rillerne løber på skrå.

En asymetrisk hals

Den asymetriske hals på blusen, giver den et ret anderledes look, du bestemmer selv hvor høj/lav kraven skal være.

Se flere strik her

PASSION by Joan Fisker.dk

Er en virksomhed med butik i Horsens. Jeg, Joan Fisker, er tøjdesigner og skrædder og jeg elsker at fremelske det smukkeste i hver enkelt kvinde. Du fortjener det bedste.

Mit brand er: Joan Fisker Design

Jeg bruger stort set kun natur produkter, fordi det er det mest behagelige at have på. Silke, bomuld, viskose, uld, skind og pels er mine favoritter. Jeg elsker, at fordybe mig i den kreative proces. Lade tankerne løbe sit eget løb, bare flyde intuitivt med og se hvor processen ender. Dette giver typisk et bedste resultat.

Farver giver liv og glæde. Det er altid godt at have en basis garderobe, som man så kan pifte op med farver, hvis du ikke ønsker at gå all in på farver.

Her ved mig er du i centrum, jeg ønsker at finde frem til lige præcis det stykke tøj, der giver dig det perfekte look. Med mine 28 års erfaring i, at klæde kvinder på, er jeg sikker på, at jeg også kan gøre en positiv forskel for dig. Hænger den perfekte model ikke lige i butikken, syr jeg den bare til dig 🙂

Kontakt mig på 23427874

Udover at være uddannet designer og skrædder, så har jeg også taget uddannelse som kropsterapeut, det kan du læse meget mere om her

 

Yderligere information

s/m i rækkefølge

M/L, Syet efter dine mål, Syet efter dit mønster, L/XL på bestilling, S/M på bestilling