Blå silke bluse med bånd

Brand: Joan Fisker Design.dk

Materiale: Silke / ea.

Jeg har ikke denne bluse hængende i butikken, men du vælger bare en størrelse der passer dig, den kan dog ikke returneres, da den bliver syet op til lige netop dig.

Ved bestilling efter mål: kontakt mig på 23427874

 

1.095,00 kr.1.395,00 kr. Incl moms

Beskrivelse

Blå silke bluse med bånd

En lækker blå silke bluse med bånd på skuldrene. Den bådformede halsudskæring giver visuelt breddere skuldre. Silke er med elastan, hvilket der giver den en stor fleksibilitet. Den er ovenikøbet sandvasket, hvilket giver den en lidt mere støvet og blød overflade.

Se flere silke bluser her

Mulighedernes verden

Ved PASSION by Joan Fisker har du mulighed for at få tøj, der passer lige præcis dig. Jeg (Joan Fisker) designer og syr selv hele kollektionen, som du finder i den kombinerede butik og værksted i Horsens. Dette at det hele er samlet, gør processen meget kortere. Det tager med andre ord, ikke lang tid fra bestilling til du har dit nye personlige stykke tøj.

Udover at være tøjdesigner og skrædder, er jeg også uddannet kropsterapeut. Hvis du vil vide mere om det kan du klikke her

 

Yderligere information

SML I RÆKKEFØLGE

XS specialsyet, S specialsyet, M specialsyet, L specialsyet, XL specialsyet, XXL specialsyet, Syet efter dine mål, Syet efter dit mønster