Aubergine bukser med stretch

Brand: Joan Fisker Design.dk

Materiale: 82% viskose, 14% polymid, 4% elastan

Jeg har ikke mere af denne metervarer, så jeg håber, du passer str. 40

Bukserne sendes til nærmeste pakkeshop, medmindre du skriver noget andet i kommentarfeltet.

1.000,00 kr. Incl moms

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , , Tags: , , , , ,

Beskrivelse

Aubergine bukser med stretch

Super lækre aubergine bukser med rigtig meget stretch. Livet er for kort til halvgode løsninger. Derfor vil jeg opfordre dig til at kigge forbi butikken, så tilrettet et par bukser, så de passer perfekt til lige præcis DIG. Det koster 300kr ekstra for det første par, og herefter ca. 995kr pr. par. Så kan det betale sig at lave være?

Jeg er selv ret meget på overarbejde når jeg engang imellem forvilder mig ude i butikkerne, for at finde et par bukser. Mine mål er bare ikke standard, når jeg endelig finder et par bukser der passer omkring numsen, ja så gaber de i taljen. Mit humør falder stille og roligt og sandsynligheden for, at jeg går hjem i dårligt humør og uden bukser er overhængende. Hvis du har samme udfordring eller en helt anden, så giv dig selv den meget billige luksus, at få dem syet efter dig.

Se flere modeller af bukser her

PASSION by Joan Fisker.dk

Er en kreativ oase, som indeholder hele kollektionen, systuen, tilskærriet og metervarerne. Jeg (Joan Fisker) er uddannet tøjdesigner og skrædder, jeg elsker at designe tøj til og for kvinder. Personligt tøj med kant. Du kan enten vælge og vrage mellem det der hænger på bøjlerne, eller selv komme med dine ideer. Næsten alt kan lade sig gøre.

Yderligere information

Størrelse

, , , , ,