Asymetrisk silke bluse med slids

Brand: Joan Fisker Design.dk

Materiale: 100% silke

Jeg har str M/L hængende i butikken, vælger du en af de andre størrelser, kan den desværre ikke returneres, da den bliver syet, fordi du bestiller den.

Ved bestilling efter mål: kontakt mig på 23427874

Blusen sendes til nærmeste pakkeshop, medmindre du skriver noget andet i kommentarfeltet

1.895,00 DKK2.195,00 DKK Incl moms

Ryd

Beskrivelse

Asymetrisk silke bluse med slids

En ganske særlig asymetrisk silke bluse med slids i siden. Denne skønne bluse er taget på skrå. Dette betyder at metervaren falder meget smukt omkring kroppen. Den bådformet halsudskæring, skaber lidt ekstra bredde til skuldrene. Og det at den er skåret skrå nederst, giver dig optisk lidt mere højde.

Ja du har nok regnet det ud, du er ikke landet ved en helt almindelig butik…

PASSION by Joan Fisker

Er noget ganske særlig. Her bliver hver enkelt model til. Jeg ( Joan Fisker ) designer og syr selv hver enkelt model. Derfor kan jeg love dig, at der er blevet kræset om hver og en. Dette er min PASSION, jeg elsker ganske enklet at kunne klæde dig på, så du vil stråle som en sol. Mit højeste ønske er, at gøre dig til den smukkeste udgave af dig selv, intet mindre. Har du lyst til at lade mig hjælpe dig… Så kig indenfor i Aladdins hule for tøjelskere. Her er der ingen begrænsninger. Ja du kan faktisk få det præcis, som du ønsker.

Tøj er ikke bare tøj, den rigtige halsudskæring, længde, snit og farve gør en verden til forskel. Jeg kan godt forstå hvis du har prøvet at stå i en butik, og tænde denne model så altså helt anderledes ud på bøjlen… hvad er der galt.  Og det er så her jeg melder ind med min ekspertise.

Livet er en rejse og hvorfor ikke få det bedste ud af det. Her kan du købe personligt tøj til samme priser som kvalitets stangtøj. Så hvorfor ikke give dig selv den gave, du vil elske det. Det investering du gør er hurtig tjent ind, når du finder ud af hvormeget, du bruger dit personlige tøj.

Ønsker du at se på mere silke så klik her 

PASSION for det hele menneske

Er en anden af mine passioner, som du kan læse meget mere om

Brand: Joan Fisker Design.dk

Materiale: Den nederste del: 100% viskose, øverste kant: viskose/ea

Jeg har str L/XL hængende i butikken, vælger du en af de andre størrelser, kan den desværre ikke returneres, da den bliver syet, fordi du bestiller den.

Ved bestilling efter mål: kontakt mig på 23427874

Kjolen sendes til nærmeste GLS pakkeshop, medmindre du skriver noget andet i kommentarfeltet

Yderligere information

s/m i rækkefølge

M/L, Syet efter dine mål, Syet efter dit mønster, L/XL på bestilling, S/M på bestilling