Asymetrisk nederdel i crepe hør

Brand: Joan Fisker Design.dk

Materiale: Den nederste del: hør, øverste kant: cupro/ea

Jeg har str S/M hængende i butikken, vælger du en af de andre størrelser, kan den desværre ikke returneres, da den bliver syet, fordi du bestiller den.

Ved bestilling efter mål: kontakt mig på 23427874

Nederdelen sendes til nærmeste pakkeshop, medmindre du skriver noget andet i kommentarfeltet.

1.295,00 DKK1.495,00 DKK Incl moms

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , Tags: , , , , , ,

Beskrivelse

Spændende asymetrisk nederdel i crepe hør

En skøn asymetrisk nederdel i crepe hør. Her er det farverne sort og sand i et abstrakt mønster, der giver nederdelen liv. Øverst er en bred kant i dreperet jersey. Denne giver en behagelig fornemmelse, så intet strammer, og samtidig bryder draperingerne med en evt. top mave.

PASSION by Joan Fisker

Er en ret unik butik, for her bliver hele kollektionen til. Jeg (Joan Fisker) designer og syr det hele, dette er din garanti for et perfekt produkt. Her er det den feminine detalje der er i fokus.

Igennem de sidste 30 år har jeg haft fornøjelsen af, at kunne designe tøj til skønne kvinder, der sætter pris på personlighed og høj kvalitet. For tøj er ikke bare tøj, det betyder rigtig meget, hvad vi tager på. Du skal gerne være den smukkeste udgave af dig selv. Det bliver du kun, hvis du vælger det tøj. der fremhæver det smukke ved dig. Så længde, halsudskæring, snit og farver er bare nogle af de ting, der skal tages højde for.

Kender du følelsen af at have fundet en smuk kjole, men når du får den på, ser den helt forkert ud. Hvorfor? Ja det kan være svært at gennemskue, men jeg vil rigtig gerne hjælpe dig. Jeg har som sagt mange års erfaring i netop dette.

Livet er for kort til alt for mange halvgode løsninger, når det er muligt at få det perfekte til disse beløb….

Ønsker du at se på andre nederdele så kan du klikke her

PASSION for det hele menneske

Dette er en anden passion jeg har. Det at kunne møde dig, som det hele menneske du er. Have mulighed for at give dig følelsen af RO og BALANCE er et af mine fokus i kropsterapien. Dette kan du læse meget mere om her

Yderligere information

s/m i rækkefølge

S/M, Syet efter dine mål, Syet efter dit mønster, L/XL på bestilling