Tilbud

3 puder i lyserød og grønne farver

40cm x 40cm, 45cm x 45cm, 30cm x 60cm

Materiale: bomuldsvalour, skind, tweet: uld/vis/pol

Brand: PASSION by Joan Fisker.dk

 

1.047,00 kr. Incl moms

Kategori: Tags: , , , , ,

Beskrivelse

Her er et helt unikt pudesæt. Kombien af lyserød og grøn, der lige twistes op med en orange strib, giver pudesættet sit særpræg.

Den aflange pude er med vaskbart skind.

Har du også lyst til at give den gas i pudeverden. Men dine ønsker er nogle andre, så skriv/ring på 23427874. Jeg har mange metervarer at vælge imellem, så dine ønsker kan blive opfyldt.

PASSION by Joan Fisker.dk

Er en virksomhed med butik i Horsens. Jeg, Joan Fisker, er tøjdesigner og skrædder og jeg elsker at fremelske det smukkeste i hver enkelt kvinde. Du fortjener det bedste.

Mit tøj brand er: Joan Fisker Design.dk

Mit acc. Brand er: PASSION by Joan Fisker.dk

Mit pude brand: PASSION by Joan Fisker.dk

Jeg bruger stort set kun natur produkter, fordi det er det mest behagelige at have på. Silke, bomuld, viskose, uld, skind og pels er mine favoritter. Jeg elsker, at fordybe mig i den kreative proces. Lade tankerne løbe sit eget løb, bare flyde intuitivt med og se hvor processen ender. Dette giver typisk et bedste resultat.

Farver giver liv og glæde. Det er altid godt at have en basis garderobe, som man så kan pifte op med farver, hvis du ikke ønsker at gå all in på farver.

Her ved mig er du i centrum, jeg ønsker at finde frem til lige præcis det stykke tøj, der giver dig det perfekte look. Med mine 28 års erfaring i, at klæde kvinder på, er jeg sikker på, at jeg også kan gøre en positiv forskel for dig. Hænger den perfekte model ikke lige i butikken, syr jeg den bare til dig 🙂

Kontakt mig på 23427874