Tilbud

3 puder i lyserød/grøn/orange

ORANGE: 40cm x 40cm i Bomulds babyfløjl 

LYSERØD: 45cm x 45cm i bomuld/ea velour

LYSERØD/GRØN/ORANGE 30cm x 60cm i skind/velour/tweed

PAKKEN SENDES MED GLS TIL NÆRMESTE PAKKESHOP, medmindre du ønsker noget andet (skriv det i kommentarfeltet)

1.047,00 kr. Incl moms

Beskrivelse

Her har jeg leget med skind, velour og bånd i den rektangulære puder, som kan vendes til grøn tweed. 30cm x 60cm

Den lille orange pude er 40cm x 40cm, er i babyvelour.

Den lyserøde pude er 45cm x 45cm i super lækker velour.

Har du et ønske om, at få lækre personlige puder, så er du landet det rette sted. Jeg producerer selv alle puder, hvilket giver dig en garanti for kvalitet. Alt for mange varer produceres lang væk fra DK, med mange uhensigtsmæssige miljøfaktorer som følge. Her på siden finder du stort set kun varer produceret på min systue i Horsens. Jeg er stor fan af naturprodukter, produceret under ordnede forhold. Så går du op i Verden, så kan du trygt købe varer ved PASSION by Joan Fisker.

Jeg har et stort lager af stof. Så har du en tanke, eller ønsker du mit bud på de perfekte puder til dit hjem. Så giv mig et skriv/kald på 23427874. Jeg vil elske at hjælpe dig 🙂

 

PASSION by Joan Fisker.dk

Er en virksomhed med butik i Horsens. Jeg, Joan Fisker, er tøjdesigner og skrædder og jeg elsker at fremelske det smukkeste i hvert enkelt produkt. Du fortjener det bedste.

Mit tøj brand er: Joan Fisker Design.dk

Mit acc. Brand er: PASSION by Joan Fisker.dk

Mit pude brand: PASSION by Joan Fisker.dk

Jeg bruger stort set kun natur produkter, fordi det er det mest behagelige at have på. Silke, bomuld, viskose, uld, skind og pels er mine favoritter. Jeg elsker, at fordybe mig i den kreative proces. Lade tankerne løbe sit eget løb, bare flyde intuitivt med og se hvor processen ender. Dette giver typisk et bedste resultat.

Farver giver liv og glæde. Det er altid godt at have en basis garderobe, som man så kan pifte op med farver, hvis du ikke ønsker at gå all in på farver.

Her ved mig er du i centrum, jeg ønsker at finde frem til lige præcis det stykke tøj, der giver dig det perfekte look. Med mine 28 års erfaring i, at klæde kvinder på, er jeg sikker på, at jeg også kan gøre en positiv forskel for dig. Hænger den perfekte model ikke lige i butikken, syr jeg den bare til dig 🙂

Kontakt mig på 23427874